Breaking News

Bisnes Internet

How 'clean eating' fad can spark a dangerous spiral into depression and illness

How 'clean eating' fad can spark a dangerous spiral into depression and illness
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

R&D tax relief goes far beyond 'blue sky' research - all types of business can benefit

R&D tax relief goes far beyond 'blue sky' research - all types of business can benefit
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Ireland's 100 best restaurants - with a 'tsunami' of brilliant new openings

Ireland's 100 best restaurants - with a 'tsunami' of brilliant new openings
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Stars facing 'Dance Off' as Des sambas through pain and Dayl gives everything to get top score

Stars facing 'Dance Off' as Des sambas through pain and Dayl gives everything to get top score
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Rugby mourns the death of Australian lock Dan Vickerman, aged just 37

Rugby mourns the death of Australian lock Dan Vickerman, aged just 37
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Agama

Agama/module

Bisnes

Bisnes Internet/column
adv/https://www.klikjer.com/members/idevaffiliate.php?id=1827_57_1_260|https://2.bp.blogspot.com/-pvM3cTIVTbI/WdFMoJEbUDI/AAAAAAAAFbg/sfyyY3S3FzAthGBN0In2KTwJ9fSB1kAegCLcBGAs/s1600/igkaboom.png

Produk Review

Produk Review/style
adv/https://www.klikjer.com/members/idevaffiliate.php?id=1827_50_1_228|https://1.bp.blogspot.com/-fvDpDRhQt7I/WdFPDgciVhI/AAAAAAAAFbs/OhAy_eLTIrghJxQ7arKHFeCj4EadLo9sgCLcBGAs/s1600/formula-kurus.png

Kesihatan

Kesihatan/style

Perkongsian

Perkongsian/carousel

Video

Video/box

Recent Posts

Relevenkah Program Affiliate di Malaysia ?

Relevenkah Program Affiliate di Malaysia ?



Ya...bagi pandangan saya program affiliate di Malaysia masih releven.

Jika anda pemain baru program affiliate, anda perlu teruskan usaha anda untuk belajar dan praktikkan apa sahaja teknik pemasaran bagi tujuan menghasilkan jualan.

Berdasarkan pengalaman saya yang cetek ini, kebanyakan usahawan internet yang berjaya kini sebenarnya bermula sebagai ejen affiliate sebelum mereka menjadi usahawan internet tersohor.

Dari program affiliate lah terciptanya pengamalan mereka dan mula menaik taraf menjadi usahawan internet yang memiliki produk jenama mereka sendiri.

Anda pasti boleh turut lakukannya.


Program Affiliate di Malaysia


Terdapat banyak peluang terbuka yang disediakan oleh pembekal ataupun penyedia program affiliate di Malaysia. Anda hanya perlu tentukan niche bisnes apa yang anda ingin promosikan.

Seterusnya saya ingin kongsikan beberapa program affiliate produk digital yang masih releven di Malaysia.

Maksud releven di sini adalah dari sudut keaktifan program, bayaran komisen yang disiplin, peratus keuntungan yang berbaloi dan admin yang amanah.

Antara program affiliate di Malaysia...



1) KLIKJER


Penyedia program yang masih bertahan dari dulu sehinga kini ialah program affiliate KlikJer. Produk yang dijual di sini adalah produk digital berbentuk EBOOK sahaja.

Anda berpeluang menjana komisen dengan mempromosi link khas anda mengikut niche pilihan anda. Anda boleh terus daftar DI SINI jika berminat !



Pengasas KlikJer adalah salah seorang diantara usahawan internet terawal di Malaysia yang sangat 'low profile' bernama Mohd Suhaimi atau lebih popular dikenali sebagai Shuth.

Komisen setiap jualan yang ditawarkan agak tinggi juga iaitu 50% dari harga produk.

Jika seunit ebook berharga RM30 anda berjaya jual, makan komisen anda terima adalah RM15. Banyak bukan !

Anda boleh cuba jika anda berminat sekarang.




2) JVSECUREPAY


Anda juga boleh cuba sertai JVSecurePay yang juga merupakan salah satu program affiliate di Malaysia yang masih bertahan sehingga kini.



JVSECUREPAY telah diasaskan oleh seorang usahawan yang low profile juga tetapi dalam diam-diam menjana pendapatan hanya di rumah sahaja. Nama beliau ialah saudara Muaz Hadi.

Paltform ini dibina bersama dengan saudara Syed Faiz & saudara Ikhwan iaitu rakan bisnes mereka dan mereka bekerjasama dalam satu team. Team yang mereka namakan sebagai TIM INFOKERJAYA merupakan salah satu pembekal terbesar informasi untuk niche kerjaya.

Kebanyakan produk mereka adalah produk berbentuk digital seperti ebook yang menfokuskan niche kerjaya sahaja. Ada juga produk digital lain yang mereka tawarkan untuk ejen affiliate promosikan seperti software dan sebagainya.

Anda boleh turut serta untuk menjana komisen 50% bagi setiap unit jualan yang anda berjaya hasilkan dengan terus daftar DI SINI sekarang !





3) SWEETMUSLIMAH


Bagi anda yang berminat untuk menjual produk fizikal dalam niche fesyen muslimah saya sangat syorkan anda serta program affiliate SweetMuslimah ini.



Pendaftaran ejen baru telah ditetapkan oleh admin program affialite ini iaitu hanya dibuka untuk 1,000 pendaftaran ejen terawal sahaja. Jika anda masih sempat, sila daftar secara PERCUMA sekarang DI SINI !

Jika anda memiliki blog dalam niche fesyen, saya mencadangkan anda harus mempromosi produk-produk di SweetMuslimah ini. Terdapat pelbagai jenis fesyen Kurung, Tudung, Dress dan Aksesori boleh anda promosikan disana.

Dapatkan maklumat lanjut di website www.SweetMuslimah.com





4) JOBDIRUMAH




Salah satu program affiliate yang telah banyak membantu ramai orang menjana pendapatan di rumah adalah JobDiRumah.

Nama pun Job di Rumah. Memang 100% betul apa yang dikatakan. Sesiapa pun boleh menjana komisen dari panduan dan peluang yang ditawarkan oleh JOBDIRUMAH ini.

Kebanyakan komisen yang ditawarkan dalam program affiliate ini adalah dalam USD. Anda buat kerja di rumah tetapi untuk syarikat-syarikat antarabangsa di luar negara.

Kalau anda nak lihat potensi di JobDiRumah ini yang telah wujud sejak tahun 2011 lagi, anda sila layari www.Jobdirumah.com





5) ORDERSINI


Program Affiliate ini agak baru di Malaysia. Terdapat pelbagai produk digital dan fizikal di jual di sini. Anda boleh jual apa sahaja produk pilihan anda dengan cara mempromosi link affiliate anda.




Saya nak kongsi lebih-lebih pun tak boleh sebab baru jer join program ini. Tetapi saya yakin platform ini akan meletop suatu hari kelak.

Bayangkan...anda juga boleh turut jual produk anda atau anda boleh menjadi ejen affiliate OrderSini untuk menjana komisen. Cara yang sama juga pada mana-mana program affiliate. Anda hanya kongsikan link affiliate anda dan kemudian anda akan dibayar terus ke dalam akaun bank anda.

Jika berminat nak tahu dan sertai program affiliate OrderSini, sila layari www.OrderSini.com  sekarang !


Sekian untuk perkongsian saya pada post kali ini, sekiranya anda berminat nak tahu bagaimana bisnes affiliate boleh menjadi sumber pendapatan yang besar anda kelak, anda boleh lihat potensinya dengan cara melihat bagaimana En. Mahmud menjana RM121,175.00 dalam tempoh 2 bulan dengan hanya promosi 1 produk affiliate di Affiliate Method sekarang !

Terima kasih.


Ya...bagi pandangan saya program affiliate di Malaysia masih releven.

Jika anda pemain baru program affiliate, anda perlu teruskan usaha anda untuk belajar dan praktikkan apa sahaja teknik pemasaran bagi tujuan menghasilkan jualan.

Berdasarkan pengalaman saya yang cetek ini, kebanyakan usahawan internet yang berjaya kini sebenarnya bermula sebagai ejen affiliate sebelum mereka menjadi usahawan internet tersohor.

Dari program affiliate lah terciptanya pengamalan mereka dan mula menaik taraf menjadi usahawan internet yang memiliki produk jenama mereka sendiri.

Anda pasti boleh turut lakukannya.


Program Affiliate di Malaysia


Terdapat banyak peluang terbuka yang disediakan oleh pembekal ataupun penyedia program affiliate di Malaysia. Anda hanya perlu tentukan niche bisnes apa yang anda ingin promosikan.

Seterusnya saya ingin kongsikan beberapa program affiliate produk digital yang masih releven di Malaysia.

Maksud releven di sini adalah dari sudut keaktifan program, bayaran komisen yang disiplin, peratus keuntungan yang berbaloi dan admin yang amanah.

Antara program affiliate di Malaysia...



1) KLIKJER


Penyedia program yang masih bertahan dari dulu sehinga kini ialah program affiliate KlikJer. Produk yang dijual di sini adalah produk digital berbentuk EBOOK sahaja.

Anda berpeluang menjana komisen dengan mempromosi link khas anda mengikut niche pilihan anda. Anda boleh terus daftar DI SINI jika berminat !



Pengasas KlikJer adalah salah seorang diantara usahawan internet terawal di Malaysia yang sangat 'low profile' bernama Mohd Suhaimi atau lebih popular dikenali sebagai Shuth.

Komisen setiap jualan yang ditawarkan agak tinggi juga iaitu 50% dari harga produk.

Jika seunit ebook berharga RM30 anda berjaya jual, makan komisen anda terima adalah RM15. Banyak bukan !

Anda boleh cuba jika anda berminat sekarang.




2) JVSECUREPAY


Anda juga boleh cuba sertai JVSecurePay yang juga merupakan salah satu program affiliate di Malaysia yang masih bertahan sehingga kini.



JVSECUREPAY telah diasaskan oleh seorang usahawan yang low profile juga tetapi dalam diam-diam menjana pendapatan hanya di rumah sahaja. Nama beliau ialah saudara Muaz Hadi.

Paltform ini dibina bersama dengan saudara Syed Faiz & saudara Ikhwan iaitu rakan bisnes mereka dan mereka bekerjasama dalam satu team. Team yang mereka namakan sebagai TIM INFOKERJAYA merupakan salah satu pembekal terbesar informasi untuk niche kerjaya.

Kebanyakan produk mereka adalah produk berbentuk digital seperti ebook yang menfokuskan niche kerjaya sahaja. Ada juga produk digital lain yang mereka tawarkan untuk ejen affiliate promosikan seperti software dan sebagainya.

Anda boleh turut serta untuk menjana komisen 50% bagi setiap unit jualan yang anda berjaya hasilkan dengan terus daftar DI SINI sekarang !





3) SWEETMUSLIMAH


Bagi anda yang berminat untuk menjual produk fizikal dalam niche fesyen muslimah saya sangat syorkan anda serta program affiliate SweetMuslimah ini.



Pendaftaran ejen baru telah ditetapkan oleh admin program affialite ini iaitu hanya dibuka untuk 1,000 pendaftaran ejen terawal sahaja. Jika anda masih sempat, sila daftar secara PERCUMA sekarang DI SINI !

Jika anda memiliki blog dalam niche fesyen, saya mencadangkan anda harus mempromosi produk-produk di SweetMuslimah ini. Terdapat pelbagai jenis fesyen Kurung, Tudung, Dress dan Aksesori boleh anda promosikan disana.

Dapatkan maklumat lanjut di website www.SweetMuslimah.com





4) JOBDIRUMAH




Salah satu program affiliate yang telah banyak membantu ramai orang menjana pendapatan di rumah adalah JobDiRumah.

Nama pun Job di Rumah. Memang 100% betul apa yang dikatakan. Sesiapa pun boleh menjana komisen dari panduan dan peluang yang ditawarkan oleh JOBDIRUMAH ini.

Kebanyakan komisen yang ditawarkan dalam program affiliate ini adalah dalam USD. Anda buat kerja di rumah tetapi untuk syarikat-syarikat antarabangsa di luar negara.

Kalau anda nak lihat potensi di JobDiRumah ini yang telah wujud sejak tahun 2011 lagi, anda sila layari www.Jobdirumah.com





5) ORDERSINI


Program Affiliate ini agak baru di Malaysia. Terdapat pelbagai produk digital dan fizikal di jual di sini. Anda boleh jual apa sahaja produk pilihan anda dengan cara mempromosi link affiliate anda.




Saya nak kongsi lebih-lebih pun tak boleh sebab baru jer join program ini. Tetapi saya yakin platform ini akan meletop suatu hari kelak.

Bayangkan...anda juga boleh turut jual produk anda atau anda boleh menjadi ejen affiliate OrderSini untuk menjana komisen. Cara yang sama juga pada mana-mana program affiliate. Anda hanya kongsikan link affiliate anda dan kemudian anda akan dibayar terus ke dalam akaun bank anda.

Jika berminat nak tahu dan sertai program affiliate OrderSini, sila layari www.OrderSini.com  sekarang !


Sekian untuk perkongsian saya pada post kali ini, sekiranya anda berminat nak tahu bagaimana bisnes affiliate boleh menjadi sumber pendapatan yang besar anda kelak, anda boleh lihat potensinya dengan cara melihat bagaimana En. Mahmud menjana RM121,175.00 dalam tempoh 2 bulan dengan hanya promosi 1 produk affiliate di Affiliate Method sekarang !

Terima kasih.

Ribath Darussalam Media - Peranan Ulama' Pada Mata Masyarakat (Video)

Ribath Darussalam Media - Peranan Ulama' Pada Mata Masyarakat (Video)



Assalamualaikum kepada pembaca blog ini. Terima kasih sebab sudi singgah.

Saya sebenarnya tertarik pada salah satu video kuliah Maghrib yang bertajuk "Peranan Ulama' Pada Mata Masyarakat" dari Fanpage RibathDarussalam yang disampaikan oleh Ustaz Iqbal Zain Al-Jauhari ini (video boleh ditonton pada hujung post ini)

Kuliah Magrib ini telah diadakan di Masjid Jamiul Ehsani, Kampung Sijangkang sempena Pra Haul KH. Ali Qaribun, iaitu seorang ulama besar nusantara melayu yang terkenal dan tertulis dalam sejarah Islam bangsa melayu dan beliau berasal dari Kampung Sijangkang.

Ramai yang tidak tahu sejarah kehebatan kampung Sijangkang yang dipelihara oleh Allah Subhanawata'ala sejak dahulu lagi kerana terdapat ramai para Kiai yang terkenal lahir dari situ.

Sempena memperingati ulama' terbilang yang bernama KH. Ali Qaribun ini, telah diadakan kuliah ini.

Saya tertarik dengan penerangan dari Ustaz Iqbal Zain Al-Jauhari tentang kehebatan Melayu sejak sebelum zaman kelahiran baginda Rasulullah yang kita cintai Nabi Muhammad Shollallahua'laihiwasaalam lagi.

Sila laburkan masa anda selama lebih kurang 40 minit untuk anda turut sama fahami kehebatan bangsa melayu yang sebenar ini.

Semoga bermanfaat. Selamat menonton ! 





Assalamualaikum kepada pembaca blog ini. Terima kasih sebab sudi singgah.

Saya sebenarnya tertarik pada salah satu video kuliah Maghrib yang bertajuk "Peranan Ulama' Pada Mata Masyarakat" dari Fanpage RibathDarussalam yang disampaikan oleh Ustaz Iqbal Zain Al-Jauhari ini (video boleh ditonton pada hujung post ini)

Kuliah Magrib ini telah diadakan di Masjid Jamiul Ehsani, Kampung Sijangkang sempena Pra Haul KH. Ali Qaribun, iaitu seorang ulama besar nusantara melayu yang terkenal dan tertulis dalam sejarah Islam bangsa melayu dan beliau berasal dari Kampung Sijangkang.

Ramai yang tidak tahu sejarah kehebatan kampung Sijangkang yang dipelihara oleh Allah Subhanawata'ala sejak dahulu lagi kerana terdapat ramai para Kiai yang terkenal lahir dari situ.

Sempena memperingati ulama' terbilang yang bernama KH. Ali Qaribun ini, telah diadakan kuliah ini.

Saya tertarik dengan penerangan dari Ustaz Iqbal Zain Al-Jauhari tentang kehebatan Melayu sejak sebelum zaman kelahiran baginda Rasulullah yang kita cintai Nabi Muhammad Shollallahua'laihiwasaalam lagi.

Sila laburkan masa anda selama lebih kurang 40 minit untuk anda turut sama fahami kehebatan bangsa melayu yang sebenar ini.

Semoga bermanfaat. Selamat menonton ! 



Rukun Fi'li Takbiratul Ihram Kita Ikut Rasul Mana ?

Rukun Fi'li Takbiratul Ihram Kita Ikut Rasul Mana ?



Assalamualaikum kepada rakan pembaca blog ini. Terima kasih kerana sudi singgah di blog saya ini.

Solat merupakan amalan utama dan WAJIB bagi kita sebagai umat Islam. Seperti yang kita sudah ketahui, solat adalah tiang agama. Tiang perlu sentiasa diperkukuhkan dengan cara kita sentiasa memperbaiki solat.

Solat yang sempurna adalah seperti mana solat yang dilakukan oleh baginda Rasulullah Shollallahua'laihi Wasallam.

Bagaimana cara nak belajar agar solat kita sempurna ?

Salah satu yang saya boleh cadangkan kepada anda adalah dengan menyertai Bengkel Pemantapan Solat secara online ini.

Sila tonton video siri pemantapan solat yang dikongsikan oleh Ustaz Dr Hasnan Kasan (Universiti Kebangsaan Malaysia).

Maaf video ini hanya snapshot video dari salah satu siri bengkel pemantapan solat secara online. Jika anda ingin mendapatkan secara versi penuh sila layari Bengkel Solat sekarang !

Saya telahlah pun memiliki video siri lengkap ini. Alhamdulillah.

Sekarang giliran anda untuk belajar bagaimana memantapkan kualiti solat kita agar mendapat keredhaan Allah. InsyaaAllah.

Sekian. Semoga berjumpa di post yang lain.



Assalamualaikum kepada rakan pembaca blog ini. Terima kasih kerana sudi singgah di blog saya ini.

Solat merupakan amalan utama dan WAJIB bagi kita sebagai umat Islam. Seperti yang kita sudah ketahui, solat adalah tiang agama. Tiang perlu sentiasa diperkukuhkan dengan cara kita sentiasa memperbaiki solat.

Solat yang sempurna adalah seperti mana solat yang dilakukan oleh baginda Rasulullah Shollallahua'laihi Wasallam.

Bagaimana cara nak belajar agar solat kita sempurna ?

Salah satu yang saya boleh cadangkan kepada anda adalah dengan menyertai Bengkel Pemantapan Solat secara online ini.

Sila tonton video siri pemantapan solat yang dikongsikan oleh Ustaz Dr Hasnan Kasan (Universiti Kebangsaan Malaysia).

Maaf video ini hanya snapshot video dari salah satu siri bengkel pemantapan solat secara online. Jika anda ingin mendapatkan secara versi penuh sila layari Bengkel Solat sekarang !

Saya telahlah pun memiliki video siri lengkap ini. Alhamdulillah.

Sekarang giliran anda untuk belajar bagaimana memantapkan kualiti solat kita agar mendapat keredhaan Allah. InsyaaAllah.

Sekian. Semoga berjumpa di post yang lain.

Iman Farrar - Nyanyian Kasih Padamu Menyentuh Hati

Iman Farrar - Nyanyian Kasih Padamu Menyentuh Hati

 
Salam hormat;

Alhamdulillah bersyukur kehadrat Allah kerana masih diberi keizinan saya untuk berkongsi di blog peribadi saya ini.

Walaupun isi kandungan blog ini tidaklah seberapa tetapi saya cuba berkongsi ilmu untuk saya fahami dan amalkan.
 
Semalam 9-Oct-17 (Sabtu), Allah memberi saya rezeki untuk hadir mendengar kuliah Subuh di Masjid Al-Hidayah Telok Panglima Garang yang bertajuk ikhlas kerana Allah yang disampaikan oleh Ustaz Norazman.

Dalam kuliah tersebut, Ustaz ada menyentuh tentang tahap keikhlasan kita merindui baginda Rasulullah tidaklah sehebat keikhlasan para sahabat Rasulullah Shollallahhu A'laihi Wasallam.


Banyak kisah-kisah para sahabat yang sanggup berkorban apa sahaja demi Rasulullah.

Antara kisah sahabat yang menarik perhatian saya ialah kisah Bilal bin Rabah setelah baginda wafat. Ketika itu Bilal berada di Syam.

Suatu masa ketika Bilal sedang tidur, beliau bermimpi Rasulullah datang kepada beliau dan mengatakan tidak kah kau mau ziarah aku ? Kemudian Bilal terjaga dari tidur dan terus bergegas ke Madinah yang jaraknya sangat jauh untuk sampai.

Anda boleh baca selanjutnya kisah Bilal bin Rabah ini melalui Facebook Ustaz Azhar Idrus (Original) di sini !

Memang amat menyedihkan hati jika anda sempat membacanya.

Nanyian Kasih Padamu (Ya Rasulullah) - Iman Farrar

Ketika saya sedang mencari lagu nasyid yang memuji Rasulullah di You Tube, saya terjumpa satu lagu nasyid bertajuk "Kasih Padamu" yang dinyanyikan oleh Iman Farrar. Sebenarnya penyanyi asal lagu ini adalah dari Hafiz Hamidun iaitu salah seorang artis di Malaysia.

Lagu tu saya muat naik di Fanpage saya di Tube Kuliah Online .

Kalau anda nak tonton nyanyian yang menyentuh hati kita (insyaAllah) betapa rindu dan kasihnya kita kepada baginda Rasulullah Shollallahua'laihi Wasallam. Sila klik butang play dan mula perdengarkannya !




Sekian dulu perkongsian saya di blog ini. Semoga bermanfaat kepada anda.

Terima kasih.
 
Salam hormat;

Alhamdulillah bersyukur kehadrat Allah kerana masih diberi keizinan saya untuk berkongsi di blog peribadi saya ini.

Walaupun isi kandungan blog ini tidaklah seberapa tetapi saya cuba berkongsi ilmu untuk saya fahami dan amalkan.
 
Semalam 9-Oct-17 (Sabtu), Allah memberi saya rezeki untuk hadir mendengar kuliah Subuh di Masjid Al-Hidayah Telok Panglima Garang yang bertajuk ikhlas kerana Allah yang disampaikan oleh Ustaz Norazman.

Dalam kuliah tersebut, Ustaz ada menyentuh tentang tahap keikhlasan kita merindui baginda Rasulullah tidaklah sehebat keikhlasan para sahabat Rasulullah Shollallahhu A'laihi Wasallam.


Banyak kisah-kisah para sahabat yang sanggup berkorban apa sahaja demi Rasulullah.

Antara kisah sahabat yang menarik perhatian saya ialah kisah Bilal bin Rabah setelah baginda wafat. Ketika itu Bilal berada di Syam.

Suatu masa ketika Bilal sedang tidur, beliau bermimpi Rasulullah datang kepada beliau dan mengatakan tidak kah kau mau ziarah aku ? Kemudian Bilal terjaga dari tidur dan terus bergegas ke Madinah yang jaraknya sangat jauh untuk sampai.

Anda boleh baca selanjutnya kisah Bilal bin Rabah ini melalui Facebook Ustaz Azhar Idrus (Original) di sini !

Memang amat menyedihkan hati jika anda sempat membacanya.

Nanyian Kasih Padamu (Ya Rasulullah) - Iman Farrar

Ketika saya sedang mencari lagu nasyid yang memuji Rasulullah di You Tube, saya terjumpa satu lagu nasyid bertajuk "Kasih Padamu" yang dinyanyikan oleh Iman Farrar. Sebenarnya penyanyi asal lagu ini adalah dari Hafiz Hamidun iaitu salah seorang artis di Malaysia.

Lagu tu saya muat naik di Fanpage saya di Tube Kuliah Online .

Kalau anda nak tonton nyanyian yang menyentuh hati kita (insyaAllah) betapa rindu dan kasihnya kita kepada baginda Rasulullah Shollallahua'laihi Wasallam. Sila klik butang play dan mula perdengarkannya !




Sekian dulu perkongsian saya di blog ini. Semoga bermanfaat kepada anda.

Terima kasih.
adv/https://www.klikjer.com/members/idevaffiliate.php?id=1827_51_1_230|https://2.bp.blogspot.com/-_e8K6kGWIgc/WdFQzZI1euI/AAAAAAAAFb4/lkp4vQFLzOo2auZQicqBCQ63V5jtt6vfwCLcBGAs/s1600/rahsia-taobao.png
adv/https://www.klikjer.com/members/idevaffiliate.php?id=1827_41_1_178|https://2.bp.blogspot.com/-T2Do-ZxsgJo/WdFVC4TDtDI/AAAAAAAAFcE/ZGVsDT49saoltFc3hR5g7RdVIqCN5svUACLcBGAs/s1600/rahsia-menulis.png
adv/https://www.klikjer.com/members/idevaffiliate.php?id=1827_62_1_282|https://3.bp.blogspot.com/-rLvmbvTL7so/WdFIS_xMgjI/AAAAAAAAFbU/MkbTaxbOzrcH_o-b-KWIA_Iv1Ju7hdXpgCLcBGAs/s1600/fanpage-superstar.png

Random Posts

randomposts

Like Us

fb/https://www.facebook.com/azeriebiz